ФБР е претърсило бившия офис на президента Джо БайдънДжо Байдън (Джоузеф

...
ФБР е претърсило бившия офис на президента Джо БайдънДжо Байдън (Джоузеф
Коментари Харесай

ФБР подхвана Джо Байдън заради секретните документи


ФБР е претърсило някогашния офис на президента Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в във Вашингтон през предишния ноември. Това е станало, откакто екипът му е уведомил Националния списък, че е разкрил там класифицирани документи.

Служител от Министерството на правораздаването съобщи пред CNN, че не е употребена заповед за претършуване, което е извършено със единодушието на правния екип на Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в.

Белият дом и юридическият екип на Байдън не са разкрили авансово информацията за претърсването от ФБР през ноември, за разлика от претърсването, осъществено от Бюрото по-рано този месец в дома на Байдън в Уилмингтън, щата Делауеър.

Последното разобличаване повдига спомагателни въпроси за това до каква степен транспарантни са били Белият дом и юридическият екип на Байдън във връзка с държавното следствие за боравенето на президента с класифицирани документи, което в момента се следи от специфичния консултант Робърт Хър, написа news.bg.

Според служителя претърсването в Центъра за дипломация и световна ангажираност " Пен Байдън " е било част от " оценката " на ФБР, която Министерството на правораздаването разказа в хронологията на събитията, оповестена по-рано този месец.

При предаването на тази последователност по-рано този месец основният прокурор Мерик Гарланд съобщи: " На 9 ноември ФБР стартира оценка в сходство със общоприетите протоколи, с цел да разбере дали класифицираната информация е била погрешно обработена в нарушаване на федералния закон. "

CBS News първа заяви новината за претърсването от страна на ФБР.

Близо 13-часовото претършуване на дома на Байдън от страна на ФБР по-рано този месец също е било извършено със единодушието на юристите на президента, твърдят осведомени с въпроса лица.

По време на това претършуване са открити " шест предмета, състоящи се от документи с обозначения за подредба и прилежащи материали ".

Тези шест материала са в допълнение към откритите преди този момент в резиденцията на Байдън в Уилмингтън и тези, открити в персоналния му кабинет.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР